Antena Meniu Search
x

Video Bucureștiul, schimbat la față în prima zi de Paște: fără ambuteiaje, zgomot sau restaurante deschise, localnicii s-au bucurat de farmecul orașului

Bucureştiul a fost azi aproape gol. Cei puţini care au ieşit din casă s-au bucurat de vreme bună şi străzi libere, timpul perfect pentru o plimbare. Locuitorii Capitalei nu au avut parte anul acesta de un târg de Paşte. Municipalitatea a anulat evenimentul pe ultima sută de metri. Totuşi, au existat şi alte opţiuni de a petrece timpul liber.

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 19:55

Vezi și

Cu străzile neobişnuit de goale, Bucureştiul a arătat inedit pentru localnici. Fără claxoane şi ambuteiaje, oamenii au avut ochi şi pentru frumuseţile oraşului. Calea Victoriei a fost, din nou, arteră pietonală, dar nu a mai fost plină de plimbăreţi. 

În Bucureştiul cu aproape toate restaurantele închise, unul dintre puţinele locuri unde puteai mânca ceva a fost festivalul peştelui şi fructelor de mare, din nordul Capitalei. Pofticioşii au aşteptat zeci de minute la coadă pentru o saramură. Alţii au preferat micii şi o băutură rece.

Un singur mall deschis în București în prima zi de Paște

Din 10 mari centre comerciale, doar unul a fost deschis în Capitală, dar a bătut vântul prin el. Angajaţii din restaurante şi magazine s-au plictisit fără clienţi.

Craiova a avut, însă, o pată de culoare - târgul de Paşte din parcul Romanescu, una dintre cele mai întinse zone verzi din România. Căsuţe unicat, personaje de poveste şi o roată gigant au completat atmosfera de sărbătoare.

Târgul de Paşte din Craiova este deschis până duminica viitoare - oferă inclusiv spectacole de teatru şi dans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Bucureștiul, schimbat la față în prima zi de Paște: fără ambuteiaje, zgomot sau restaurante deschise, localnicii s-au bucurat de farmecul orașului